Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 26 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 44 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 19 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 48 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 15 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 45 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 43 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 41 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 24 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 32 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 13 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 12 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 39 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 02 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 16 Sfeerafbeelding Rikfhof Tuinen - foto 03

Over ons

Jarenlange ervaring, ambitie, werklust, professionalisme en de wens om te creëren stonden begin 2006 aan de wieg van de oprichting van Rikhof Tuinen. Thomas Rikhof besloot het heft in eigen handen te nemen na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in het hoveniersvak in al zijn facetten en begon Rikhof Tuinen.


Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een solide partner in ‘groenzaken’ voor menig particulier en bedrijf en heeft het bedrijf een indrukwekkend portfolio en dito klantenkring opgebouwd. Het team is uitgebreid met een aantal toegewijde medewerkers die hun vakmanschap combineren met creativiteit en kennis van zaken. Het team van Rikhof Tuinen is dynamisch en buitengewoon gedreven. Hoveniers met kennis van zaken en toegewijde professionals op het gebied van alles wat groeit en bloeit.

Waarom in zee gaan met Rikhof Tuinen?

Rikhof Tuinen biedt een schat aan ervaring in de aanleg van tuinen, terrassen, vijvers en bestrating, op zakelijk en particulier gebied, voor grote en kleine tuinen. Wij zijn dé professionele partner bij het realiseren van uw droomtuin. Vakmanschap verzekerd. Wij maken een tuin voor elk budget, rekening houdend met uw wensen en de mogelijkheden van de tuin. Met een frisse kijk op tuinen zijn wij creatief met vormen en materialen en in het combineren van oud en nieuw. We hebben oog voor detail.

Eén aanspreekpunt

In zee gaan met Rikhof Tuinen betekent dat u één aanspreekpunt hebt voor al uw vragen en wensen met betrekking tot het buitenwerk. Of het nu gaat om hekwerken of bestratingen, vijvers of beplanting, snoeiwerk of tuinhuizen, tuinverlichting of ontwerp, uw aanspreekpunt is Thomas Rikhof. Ook voor een vrijblijvende offerte of advies bent u bij hem aan het juiste adres.


Rikhof Tuinen is uw adres voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw tuin in al zijn facetten. Zo kunnen we de totale zorg voor de tuin van u overnemen, maar helpen we u ook graag met het periodieke onderhoud. Zoals de voor- en najaarsbeurt, bemesting van gazon en beplanting, het winterklaar maken van de tuin, herbestrating of het schoonmaken van vijvers en dakgoten. Maar ook met maaien, gazonverbetering en het onkruidvrij maken van verhardingen. Zelfs het sneeuw- en ijsvrij houden van verhardingen kunnen wij voor u verzorgen.